Activitats setmana del 10 al 16 d’octubre

EL PRAT CONTRA LES RETALLADES
Dimarts 11 d’octubre, 19H – CAP Ramona Via, El Prat.

Concentració contra les retallades en els serveis de salut d’El Prat. La d’aquesta setmana passada ha estat un èxit, però cal sumar més gent i més esforços, perquè les agressions als nostres drets socials són massa greus. Les concentracions són un gran encert, hem deixat clar que no ens quedem de braços creuats, per cal tenir més força per plantar cara a les retallades.

BELLVITGE – TALL DE LA GRAN VIA
Dimecres 12 d’octubre, 13h

Cada dimecres tallen la Gran Via al migdia per a protestar contra les retallades a Bellvitge. Dimecres vinent és 12 d’octubre, un dia molt lleig però que fa que moltes persones no hem d’anar a treballar. I si poguéssim plantar cara a les retallades i la privatització dels hospitals? No et quedis a casa, vine a la 13h a tallar la Gran Via a Bellvitge!!!!!!

15O Manifestació mundial
Diumenge 15 d’octubre – 16h Plaça de la Vila (El Prat) per arribar a Plaça de Catalunya (BCN) a les 17h

Recordeu que el dissabte 15 d’octubre hi ha una convocatòria de manifestació que és a nivell mundial. Servirà com a gran demostració del nostre descontent i la nostra voluntat de lluita. La manifestació començarà a les 17h a Plaça Catalunya. Hem fet un punt de trobada a El Prat, per anar-hi juntes i fer una mica de caliu.

Salut i força! 

Deja un comentario