Sobre les xerrades del passat 10 de juny

El divendres dia 10 AcampadaPrat va organitzar dues xerrades, una era sobre la reforma de la negociació col.lectiva a càrrec dels companys de la comissió crisi i l’altra tractava sobre crisi agroalimentaria i sobirania alimentària. Aquestes es van dur a terme finalment a la cripta, els nostres agraïments, ja que amenaçava pluja i no s’haguessin pogut fer.

A la primera sessió eren unes 25 persones, és va parlar de la reforma del conveni, es va fer un repàs de la reforma laboral aprovada l’any passat. Hi va haver debat sobre la lluita obrera, la gent es va animar molt amb el tema.

La següent xerrada va ser a càrrec de l’activista Esher Vivas. Va parlar de la crisi agroalimentària promoguda pel sistema capitalista, l’impacte mediambiental i sobre la salut, i de com l’economia mundial te el monopoli de l’alimentació i la responsabilitat en la manipulació genètica . Es va fer la proposta de la sobirania alimentaria com alternativa a aquestes formes. Es va crear debat i la gent també va sortir amb ganes de buscar més informació sobre el tema.

Anar al blog d’Esther Vivas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s